значи проблема ми е следния-колата загрява до 105 градуса и тогава се вклучва перката за 10 секунди.пояснявам още сега,че не е от датчика защо го мерих вкъши и си включва на 90 градуса.в купето парното духа йега яко(демек няма въздушна тапа).но има едно друго проблемче-както стрелката на температурата премине 90 градуса водата в казанчето започва да излиза.моите съмнения са две или термостат или гарнитура на главата.помагайте ако имате идея.благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със загряването
Collapse
X
-
Мога да добавя мамка му на номер 12Как може така да го наврат .
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerМи и аз това се чудя моя е за смняна от 4 дена и все не ми остава време да си сваля бронята)))))))))))))
С лула, камък, звезда не става заради буксите на датчика.Не изтича много течност към 2-3 л. Не се развива докрай датчика а на 2-3 оборота за да тече бавно антифириза .
Само , че новият датчик си го свари във вода предварително и провери дали работят и 2 те степени. на двойната букса за ниска степен - съпротивление 0 и на по-висока темп черен кабел и единичната букса - пак съпротивление 0
Ама и това не е гаранция. При мен работеше и след половин ден ядец - няма верига. Сега за капак ми протече и кранчето на парното :P
Кранче 19,50 лв.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment